Nyheter fra Norge og verden

Det er smart å beskytte iPhone 13

En mobiltelefon er en kostbar investering, derfor gjelder det å ta godt vare på telefonen din og gi den et langt liv. Selv en liten skade på telefonen kan bli til en kostbar reparasjon, hvis mobilen i det hele tatt kan reddes. Det er ikke sikkert forsikringen dekker alle typer skader og reparasjoner, så det er alltid bedre å forebygge skader enn å reparere dem etterpå.

Nyttig beskyttelse til iPhone 13

Deksel er kanskje den billigeste og enkleste investeringen for å beskytte mboilen din, for skjermen er et sårbart punkt. Med deksel til iPhone 13 fra skalhuset.no kan du bekymre deg lit mindre dersom du skulle være uheldig og miste telefonen. Det er også lurt å kjøpe en linsebeskyttelse til mobilkameraet, for dette er et annet sårbart punkt på mobilen din. Både skjermbeskyttere og linsebeskyttere er rimelige investeringer som du ikke vil angre på.

Et deksel er også en god investering for å beskytte mobilen mot riper og skader. Du finner veldig mange varianter av deksel i ulike farger og mønstre, slik at mobilen din passer til resten av garderoben. Skal du ha med deg mobilen i vesken, kan det også være lurt å ha et mobiletui. Disse finnes i ulike varianter. En halsrem kan hindre at du mister mobilen, og gjør det enkelt å bære den med seg.

Nyttig tilbehør

Mens du er innom og kjøper deksel, kan du også ta med deg noe nyttig tilbehør. Du har alltid bruk for en ekstra lader, eller kanskje et par øretelefoner du kan ha i reserve. Det er lett å glemme slike ting, og det er irriterende å plutselig mangle øretelefoner eller ladere. Ha flere sett liggende på ulike steder, slik at du slipper å bekymre deg. En ladeplate er også en smart investering, for der kan du enkelt legge fra deg telefonen når du ikke bruker den, og la den lade seg opp mens du gjør andre ting.

Hvilken beskyttelse trenger mobilen din?

Det sier seg selv at mengden beskyttelse mobilen trenger, varierer litt med hvor du er. Skal du på tur i fjellet, trenger du en mobilveske, og gjerne en som er vanntett, for å beskytte mobilen mot vær og vind. Vi anbefaler selvsagt også en god forsikring. Det er ikke alltid en vanlig reiseforsikring dekker alle tap og skader, så hvis du skal på reise, kan det være lurt å sjekke om mobilen trenger en tilleggsforsikring.

Du må heller ikke glemme å beskytte mobilen mot skadelig programvare. Hacking mot mobiler er et økende problem, og i verste fall kan du bli utsatt for svindel og bli frastjålet både personlige data og penger. Her gjelder det å være på vakt mot farlige apper og svindelmeldinger. Gjennom Bluetooth kan kriminelle få kontroll over mobilen din, med alle konsekvenser det kan medføre. Hvis noen har kontroll over mobilen din, får de tilgang til alt innhold, også passord, meldinger og bilder. Mange foretak er bekymret for at mobiler kan brukes til industrispionasje gjennom at kriminelle tar kontroll over ansattes telefoner og kan lytte til møter, samtaler og få adgang til hemmelige dokumenter. Det gjelder rett og slett å ta vare på mobilen på alle mulige måter.

Scroll to top