Nyheter fra Norge og verden

Hør på lydbok

Lydbøker er både praktisk og underholdende. Du kan kose deg med bøker, samtidig som du gjør andre ting, enten du trener, vasker gulvet eller pendler til og fra jobb. En god lydbok gjør kjedelige oppgaver morsomme, og gir deg muligheten til å få med deg de gode bøkene, selv om du ikke har tid til å sitte og lese.

Ta med deg et bibliotek

Ljud bokkoncept. Hörlurar, kaffe och bok över träbord.Lydbøker tar dessuten veldig lite plass, spesielt dersom du laster ned lydbøker. Du kan velge blant flere gode lydbokapper som gir deg et helt bibliotek med tilgjengelige bøker. Det er ikke nødvendig å ta med CD-er, du trenger bare mobilen, og den har du jo med deg uansett. Med lydbøker blir det aldri kjedelig, og det finnes selvsagt lydbøker for alle aldersgrupper og interesser. Lydbøker tilfører lesingen en annen følelse, og de som leser er som regel flinke til å gjenskape stemningen i boka. Kanskje det til og med er forfatteren selv som leser sitt eget verk.

”Selvsagt er det også fint å lese i en vanlig bok noen ganger, men lydbøker gir deg muligheten til å kombinere to ting.”

Billig og plassbesparende

Det er billig å laste ned lydbøker, og du trenger ingen bokhylle å stable bøkene i. Lydbøker er også miljøvennlige, ettersom du ikke kjøper fysiske bøker. Selvsagt er det også fint å lese i en vanlig bok noen ganger, men lydbøker gir deg muligheten til å kombinere to ting. Du kan gjøre rutinejobber spennende, eller bare kose deg med en god lydbok for å slappe av når du legger deg. Flere lydbokapper tilbyr en gratis prøveperiode til nye brukere, slik at du kan teste noen bøker før du bestemmer deg for om du vil bli abonnement.

Scroll to top