Nyheter fra Norge og verden

Julegaver til den som har alt

Julegavesesongen er i gang igjen, og huskelisten er som regel lang i desember. Likevel er selvfølgelig julegaver høyt oppe på denne listen, da man ønsker å overraske de man er glade i. Men hva kjøper du til dem som har alt? Her vil du finne noen gode tips som vil glede alle og enhver.

julVi nordmenn er en reiseglad nasjon, og er en av dem som faktisk drar oftest på ferie. I flere år har reiser og opplevelser vært helt i toppen av listen over ting vi ønsker oss til både jul og fødselsdager, og ikke uten grunn: husk at minner er mer verdt enn materialistiske gaver. Det finnes også utallige opplevelser innenlands som kan være hyggelige å ta med et familiemedlem eller en god venn på, som absolutt kan bety like mye som en lengre reise.

Gavekort

Et praktisk kort som gir oss muligheten til å ikke tenke så mye over hva de kanskje kan ønske seg, og gir mottakeren muligheten til å faktisk finne noe de ønsker seg på egen hånd – en gave som lar alle og enhver beholde friheten om å ikke få noen ‘dårlige gaver’ de ikke trenger. Et smart tips er å pakke inn gavekortet i en praktisk kortholder, og plutselig har du to gaver i en. Ikke glem å kjøp kortholdere her mens du bestemmer deg for hvilken type gavekort du ønsker å gi til noen du er glad i.

Bøker

Selv om man kanskje har absolutt alt man trenger, har hjernen alltid godt av litt påfyll; enten det er en bok om en ny hobby man har, en koselig bok som gir en avkobling med en underholdende historie, eller blodig krimhistorie basert på faktiske hendelser, kan man absolutt komme langt med en bokgave under treet. Det beste av alt er at det alltid kommer nye bøker, og kan dermed finne noe mottakeren garantert ikke har hatt tid til å lese enda!

Forhåpentligvis kan disse tipsene være med på å gjøre julegavehandelen enklere. Det er alltid lurt å benytte deg av gode tilbud på Black Friday for å få de beste rabattene før jul – og i tillegg er man sikret å få avgårde julegavene i tide!

Scroll to top