Nyheter fra Norge og verden

Flere kontor åpner opp – på tide å fornye?

De fleste kontorer har åpnet opp igjen etter pandemien, og mange gleder seg over å være tilbake i en vanlig jobbhverdag. For selv om hjemmekontor fungerer greit for noen, er det andre som elsker det sosiale fellesskapet på jobben, Men kanskje overgangen fra hjemmekontor til vanlig kontor viser deg at jobbkontoret trenger en liten oppgradering?

Det er en del fordeler med å jobbe hjemme, og du kan ikke få akkurat den samme komforten på jobb. Men du kan gjøre mye for å oppgradere kontoret, og tiden etter pandemien er perfekt til å gjøre forbedringer. På Kontorsgiganten finner du absolutt alt du trenger til kontoret, enten du vil ha nye møbler, mer belysning eller bare trenger litt rekvisita som gjør jobbhverdagen enklere.

Luksus og renhold på kontoret

Pandemien har også vist at håndsprit er viktig. Ikke bare for å stanse koronaviruset, men også for å hindre spredning av de mer hverdagslige virussykdommene, som forkjølelse, influensa og omgangssyke. Kanskje det er lurt å montere en dispenser for håndsprit ved kontordøra, eller i hvert fall ha en flaske håndsprit stående på kontoret. Dette er enda viktigere i et åpent kontorlandskap. God håndhygiene på jobb kan faktisk bidra til redusert sykefravær, så her kan du gjøre noe som er bra for alle.

Selv om du skal bruke kontoret til å jobbe, er det lov å unne seg litt luksus der. Hva med en ny kaffemaskin eller en ny og behagelig stol. Kanskje trenger du også et par andre bekvemmeligheter som gjør jobbhverdagen mer behagelig. På Kontorgiganten finner du et stort utvalg av alt du trenger og mer til. Hva med et nytt tastatur eller en ny skjerm? Eller kanskje nye skap eller hyller som er mer funksjonelle i hverdagen.

Andre praktiske ting er:

• Våtservietter
• Penner som er gode å skrive med
• Binders
• Hullemaskin
• Stiftemaskin

God plass til alt

Hvis du er så heldig at du har et eget kontoravlukke, kan du innrede langt friere enn i et åpent kontorlandskap. Kanskje du har en jobb der du trenger mye plass eller har mange ting som må ligge framme til enhver tid. Da kan det lett bli trangt og rotete selv på et største skrivebordet. Har du plass, kan du med fordel plassere to skrivebord inntil hverandre. Eller du kan ha et sidebord eller to ved siden av skrivebordet. Hyller over eller ved siden av skrivebordet kan også gi deg bedre plass og mer oversikt. Oversikt er alltid viktig for å kunne jobbe effektivt.

Kanskje er det også på sin plass med en ny lampe. Godt arbeidslys er spesielt viktig om vinteren, og kan bidra til mindre hodepine. Velg gjerne en justerbar lampe til kontoret, slik at du kan få inn lyset i akkurat den rette vinkelen, uansett hva du jobber med. Dette er spesielt viktig dersom du har en stor arbeidsflate og beveger deg mye rundt mens du jobber. Kontorgiganten har både lamper og alt annet du trenger for å fornye kontoret. Bestill alt fra store møbler til småplukk og rekvisita som gjør hverdagen enklere. Få alt levert i posten og forny kontoret for å få en bedre jobbhverdag.

Scroll to top